Hela livet var en helg...

När man gick i skolan var det aldrig några problem att inleda en konversation, måndag-onsdag kunde man fråga: -Vad gjorde du i helgen? eller -Haft en bra helg? onsdag-fradag löd frågan: -Händer till helgen då?
Hela livet kretsade runt helgen, helgen var livet!
Nu tycker jag att det är lite tvärtom, eller.. helgen är fortfarande mittpunkten i livet, det man hela tiden längtar efter, men livet pågår även under veckorna, det gjorde det väl under skoltiden med även fast det inte kändes så.
Jag vet inte alls vart jag vill komma med det här längre, bäst att lägga ner..

Vad hände då i helgen?
Vi har varit ute, cacheletat, gått flera mil, testat nya navigatiorn, den verkar vara super! Någon som vill ha min gamla? Vi har även hunnit med att baka, testat nya maträtter, myst på, sett film mm mm.

Igår sa älsk att han ville klippa sig.

-Nu? Frågade jag.
-Helst! Svarade han.

Och så blev det, jag har aldrig klippt en killfrisyr förut.. men det blev riktigt bra! Han blev supernöjd, vilket han inte brukar bli när han gått till frissan, och supersnygg blev han! Det var han innan med, men nu är håret lite mindre.. överallt.

Nej, handla, städa och plugga var det!

Hejpa!

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Svar: De svarta trosorna kommer från Cubus:)

Snygg blogg!:D

2010-10-05 @ 08:12:53
URL: http://hellquisten.blogg.se/
Postat av: sanna

hej!!

kul att höra från dig. jo det är bara bra. hur är det med dig och broder min?

jag färgade utväxten och försökte med mer blond men det vart i stort sett samma färg :) bättre det än fel. sist vart det typ grått. Det låter fint :) kan du inte lägga in en bild så får man se? ^^Glad alla hjärtans dag! :)

2011-02-14 @ 15:58:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0